Trendigt med vin

Det råder ingen tvekan om att många unga där ute är lättpåverkade vad gäller mode och trender i allmänhet. För om det är något som faktiskt är viktigt och betydelsefullt för en ungdom i dagens samhälle, så är det ju utan tvekan att vara så hipp och trendig så möjligt. Och gärna väldigt speciell på en och samma gång.

Det kan låta tvetydigt och som en dubbelmoral, men faktum är att många ungdomar verkar faktiskt kunna klara av att hantera båda begreppen samtidigt. Något som vi vuxna inte är kapabla till direkt.

Nej, istället så sitter vi och moraliserar om huruvida det är okej att drick mer än ett glas vin varje kväll eller inte. Eller vad som är passande eller inte att ha på sig på kontoret. Det är mycket moralpredikande som gäller hos de vuxna, och man kan utan tvekan börja tro att de nästan själva har glömt hur det är att växa upp och vara ungdom. För även om det inte fanns samma mode och trender som det gör i dag, så fanns det säkerligen motsvarigheter på just detta dilemma. Det är något som troligtvis alltid kommer att finnas, och för varje år som går kommer trender komma att bli allt viktigare att följa.

Post Navigation