Snygg på midsommar

På fredag är det midsommar – äntligen. Många är det som anser att midsommar är Sveriges bästa årstid och det finns nog ingen som inte firar. De flesta firarMidsommar teckning dessutom likadant där man börjar med en snapslunch, fortsätter med lekar och sedan samlas man i grannskapet för att höja midsommarstången. När den väl stor högt tar alla varandras händer för att dansa runt stången och sjunga låtar som till exempel Små Grodorna. Därefter är det vanligt med femkamp och middag tillsammans för  att sedan umgås tillsammans hela natten lång. Men vad ska man då ha på sig på midsommar?

Vanligast är att man på midsommaren har på sig en blommig eller vi klänning, det ska synas att det är sommar på dina kläder. Håret ska du ordna så att det är fixat men avslappnat. Ett bra tips är att du gör en av dessa frisyrer: 8 flätor till vardag och fest – inspireras här. Det är alltså en artikel från Expressen där du får instruktioner på hu du ordnar med frisyren. Så här står det:

Flätor är det perfekta sättet att med enkel ansträngning göra dig lite extra fin. De går att variera i oändlighet och gör dig festfin på ett kick. 2015 är de hetare än någonsin. Här är åtta snygga flätor att inspireras av.

 

Mycket enkelt och otroligt snyggt. Vad ska du då ha på fötterna? Förra året skrev vi ett inlägg om de snyggaste skorna i sommar – och mycket har faktiskt inte förändrats. Bland annat har vi tipsat om sandalen, som förra året blev mycket modern och även i år är omtyckt. Om du ska satsa på en specifik modell är det Birkenstock, en mycket trendig sko – som dessutom är väldigt bekväm. Perfekt att dansa runt midsommarstången i.

 

Post Navigation