Medialt mode

Dagens outfit

Varför kan inte alla vara som Kissie inte är när de sitter och plutar med läpparna utklädda i dagens outfit? Den mycket lilla bloggaren som tagit Sverige och bloggvärlden med storm och stora bröst är kanske den modebloggare som gjort minst för det svenska språket. Ever. Då läser jag hellre ingen modeblogg alls eftersom det verkar som att inte en påklädd själ har känsla för hur man ska skriva om kläder. Även om de faktiskt ibland vet vilka kläder de ska skriva om.

Stavfel i omklädningsrummet

Man skulle kunna tro att Isabella Löwengrip kunde stava ordentligt. som sadlat om från politiskt vild och inkorrekt kläd och modebloggare till en sorts duktig och korrekt baksätesförare till trendsvaga Malou. Men nej. Den före detta Blondinbella håller den folkliga fanan högt och felstavar och särskriver sig in modemagasin-världen. Man kunde ju trott att hon slängt ut det ovårdade språket och de politiskt ljumma flosklerna med de gamla kläderna under sin flyttstädning. Det ska bli intressant att aldrig behöva öppna Löwenbellas tidning och köpa (och klä sig i) kläder bäst tusan man vill.

Om man bara kunde blogga om sina egna kläder på ett så intellegent och intressant sätt att det bara var en handfull personer i världen som besökte ens klädblogg. Det skulle vara fantastiskt. Tänk att, oavsett om man gillar att klä sig i förra årets mode eller den senaste höstkollektionen från något av de större modehusen, så kan man ta sin bild framför spegeln varje morgon. Dagens outfit ska vara alldaglig med tjusig i sin originalitet. Om man tycker om att stoltsera med sin brynja har man all rätt att gå i bar överkropp tills polisen tar en. Och vill man ha gucci eller armani tryckt på sin t-shirt kan man göra det. Men det är skamligt om man väljer att blogga om något om man inte kan stava till mode blogg.

Post Navigation