Inte riktigt en tröja

Det finns inte många klädesplagg som boleron som är något mittemellan och kan vara så mycket. Det är ingen varm topp som du har för att värma dig med vintern, det är ingen väst som du har på affärsmöten men å andra sidan är det sommarens perfekta balansgång. Det är en tröja som värmer dig när sommarens bris inte alltid är så varm, men det är också en lite finare variant som du lätt kan ha på den där festen eller till och med ett bröllop. Det är en väst med ärmar i ett tröjformat.

en kvinna i ett porträttNär sommaren är här så är det lätt att man klär på sig för mycket, för lite och nästintill inget alls. Vädret är ofta soligt och det är ofta varmt men här kan också vädret slå om. Vi vill skydda oss men inte klä på oss en stockad tröja. Då är den underbara boleron det perfekta klädesplagget. De finns dessutom i mängder av utformande och modeller för kan göra dessa vardagssnygg eller festlyxig. Du behöver aldrig känna dig underklädd när du har en finklänning och en mysig bolero över, boleron tar aldrig över ditt klädesplagg, det en ett komplement.

Välj mellan olika former och färger

Gå in på http://www.stylepit.se/kvinna/damklader/bolero och hitta din favoritbolero. Här finns mängder av glesstickade, lite tunnare och följsamma och enkla och vita. Vilken som passar just din klädstil är helt enkelt beroende på vad du har på dig som grund. En snygg aftonklänning gör sig helt klart rätt med en svart eller vit enkel bolero. Är det istället urban chic du letar efter så är det en lite mer hippieinspirerad västbolero i naturfärger som är det bästa, kanske tillsammans med ett par riktigt snygga shorts. Hos stylepit finns det mängder av boleros som passar alla olika tillfällen, fest som till vardag, ditt val!

Post Navigation